skip to content

Sponsor ons via

“SponsorKliks,

VriendenLoterij

Deel deze pagina


Bezoekers

free counters

Aftellen...

Nog 60 dagen
tot de 12e Friese Masters!

Voorbereiding 12e "Friese Masters" 2019 alweer in volle gang

Inschrijven:

Inschrijving en betaling van deelnemersgelden loopt volledig online via het JBN Toernooipakket op deze pagina
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,00 per deelnemer. Deelname is mogelijk voor maximaal 600 judoka. De uiterste inschrijfdatum is 23 maart 2019.

 

Anmeldung und Informationen: sehe unserer Download-Seite
Registration and information   : see our donwload page

 

Op zaterdag 20 april 2019 organiseert stichting "Judosport 4 All" in samenwerking met Sportschool Poelstra alweer haar 12e  judotoernooi de "Friese Masters". Dat dit toernooi behoorlijk leeft blijkt wel uit het feit dat de vorige editie wederom een ongekend groot aantal deelnemers mocht ontvangen. Zo waren er o.a. de nodige prijswinaars van de verschillende DK's en NK's present, alsook een groeiend aantal deelnemers van buitenlandse judo verenigingen. Ook dit jaar streven we er weer naar om een zo sterk mogelijk internationaal deelnemersveld op de mat te krijgen.

Ook binnen het district  Noord Nederland wordt het toernooi zeer gewaardeerd. Dit blijkt o.a. uit het feit dat de Friese Masters is gekozen tot één van de vijf plaatsingstoernooien voor de districtstrainingen van Noord Nederland. Van de leeftijdscategorieën -12 en -15 jaar zullen de nummers één en twee hiervoor worden uitgenodigd. Uiteraard is lidmaatschap van de JBN én van een vereniging uit Noord Nederland een vereiste.

In de avonduren zal voor de achtste keer het Ne-Waza toernooi worden georganiseerd. Tijdens dit toernooi wordt er alleen gejudood in het grondgevecht. De judoka’s beginnen zittend op 1 knie en in judopakking. Daarna kan er alleen gescoord worden met houdgreep, armklem en verwurging. Deze vorm van wedstrijd-judo vindt inmiddels ook navolging bij een aantal andere toernooien.

 

Co-sponsor:  Contact Center Live Co-sponsor: Nihon Sport